Здравствуй Дедушка Мороз
|
|
deeass | Дата: Четверг, 27.12.2007, 17:02 | Сообщение # 1 |
| Здравствуй Дедушка Мороз Борода из ваты Ты подарки нам принес? ... А які подарунки ВИ очікуєте отримати від Діда Мороза?
|
|
|
|
Satir | Дата: Четверг, 27.12.2007, 17:16 | Сообщение # 2 |
 position #6
Статус: Offline
| Учитывая то, что на улице зима, я хотел бы много много СНЕГА!!! Ну а если серьёзно, то то, что я хочу, под мою ёлку, к сожалению, не влезит...
Улыбайтесь - за Вами следят админы!!!
|
|
|
|
deeass | Дата: Четверг, 27.12.2007, 17:30 | Сообщение # 3 |
| таке велике шось хочеш? чи в тебе просто така маленька ялинка? 
|
|
|
|
Satir | Дата: Четверг, 27.12.2007, 17:56 | Сообщение # 4 |
 position #6
| Ёлка большая. Точнее, сосна на 2 метра 30 сантиметров, но пятикомнатная квартира в центре Киева и автомобиль Бэ Эм Вэ Хы 5 под неё не влезут!!!
Улыбайтесь - за Вами следят админы!!!
|
|
|
|
fenom | Дата: Суббота, 29.12.2007, 09:45 | Сообщение # 5 |
 fenom.dj
| Це все звичайно добре, але я був би не проти якби той дід за мене хоч кредити повиплачував
PARTY'TURA DJ NEO (щодня) DJ MIX (щодня) DJ FENOM (щодня) DJ FEST (понеділок) DJ RECENT (понеділок) DJ WITNESS (вівторок) DJ SUBSIDE (вівторок) DJ WHITE FLY (щомісяця) DJ VICTOR ORANGE (2-ий и 4-ий четвер місяця) DJ PIONEER (субота) DJ IRA (1-ий и 3-ій четвер місяця) DJ LUTIQUE (щомісяця) DJ BURZHUY (щосуботи) ПН-ЧТ: 22:30 Сб-ВС: 20:30
|
|
|
|
malyavka | Дата: Суббота, 29.12.2007, 13:35 | Сообщение # 6 |
 position #7
| [color=red] А я хочу......незнаю машину,хорошого хлопця,який би мене на руках носив,і куча всякої смакоти(цукерки,всякі смачні страви)все готове під ялинку))))))))
|
|
|
|
shuminator | Дата: Пятница, 26.12.2008, 14:52 | Сообщение # 7 |
| Я думаю тема знов стала актуальною! не мовчимо!
|
|
|
|
fenom | Дата: Пятница, 26.12.2008, 15:13 | Сообщение # 8 |
 fenom.dj
| о.... в світлі сьогоднішніх подій... хочеться стабільності.... в цінах... в політиці... в зарплаті стабільності не хочу... хочу постійного росту... хочу здоровя своїм близьким і друзям... хочу... хочу... хочу...
PARTY'TURA DJ NEO (щодня) DJ MIX (щодня) DJ FENOM (щодня) DJ FEST (понеділок) DJ RECENT (понеділок) DJ WITNESS (вівторок) DJ SUBSIDE (вівторок) DJ WHITE FLY (щомісяця) DJ VICTOR ORANGE (2-ий и 4-ий четвер місяця) DJ PIONEER (субота) DJ IRA (1-ий и 3-ій четвер місяця) DJ LUTIQUE (щомісяця) DJ BURZHUY (щосуботи) ПН-ЧТ: 22:30 Сб-ВС: 20:30
|
|
|
|
dj_alen_iverson | Дата: Пятница, 26.12.2008, 17:07 | Сообщение # 9 |
 Iversoo'n
| а я хочу,щоб в кінець кінців, підвищили стипендії,так як ціни не відповідають зарплатам та стипендіям
WESTDJ.COM TRANCE ENERGY PROGRESIVE
|
|
|
|
Mindhunter | Дата: Вторник, 30.12.2008, 12:00 | Сообщение # 10 |
 dj fest
| моя мрія доволі проста і банальна)) хочу собі Sennheiser HD 25-1 II або щоб криза зникла, і їх можна було купити за більш доступною ціною)
резидент проекту "PARTY'TURA" westdj.com
|
|
|
|
Mindhunter | Дата: Четверг, 01.01.2009, 23:56 | Сообщение # 11 |
 dj fest
| того що хоті в Мороза не було))доведеться самому купувати)
резидент проекту "PARTY'TURA" westdj.com
|
|
|
|
KloYH | Дата: Пятница, 02.01.2009, 21:48 | Сообщение # 12 |
position #3
| Хто про шо думає один fenom, попросив не за себе одного молодець! А всі тільки про себе..... ( А я хочу мира і кохання на землі ....... ну більше кохання )
The State of Trance
|
|
|
|