Понедельник, 06.05.2024, 05:11
Приветствую Вас Гость | RSS
 
westdj.com
Главная | DJ Парад: Отчетный материал - westdj.com - forum | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
westdj.com - forum » DJ's » others » DJ Парад: Отчетный материал (Отчетная статья о DJ Параде)
DJ Парад: Отчетный материал
lumaxДата: Четверг, 19.03.2009, 22:24 | Сообщение # 1
dj max freeman
Группа: Модераторы
Сообщений: 168
Репутация: 15
Статус: Offline
Вот такой вот материальчик появится в скором времени в некоторых региональных изданиях. А пока - эксклюзивно сливаю его неотредактированную версию участникам форума WestDJ cool

Спілкуючись з різними людьми, особливо з представниками старших поколінь, часто доводиться чути щось на зразок: «Нинішня молодь ні на що не здатна», «У молодих зараз немає нічого святого», «От ми у свій час були зовсім не такими» і таке інше. Перша спонтанна реакція – бажання поставити зустрічне запитання: «А що особисто ви зробили для естетичного виховання цієї молоді?». Погоджуюсь, у країні, де люди поставлені в умови виживання, їм доводиться думати в першу чергу про те, де дістати шматок хліба на завтра. Відповідно, питання морально-естетичного характеру автоматично відходять на задній план. Але хіба це робить їх менш важливими? Адже навіть жодна рослина (крім хіба що кактуса) не здатна вирости, якщо про неї не дбати, не підливати, а лише надати їй простір для існування. Та чи хочемо ми, що нові покоління молодих людей росли схожими на кактус? Навряд чи…

То кому ж слід дбати про виховання молоді? Чи ефективними будуть навіть щоденні виховні бесіди у школах, інститутах чи сім’ях? Напевне, так. Але є ще ефективніший варіант. Правильним прикладом для молоді повинні бути її кумири. При попередньому поверхневому дослідженні неважко помітити, що одними з кумирів сучасної, звиклої до тусовок та нічного життя молоді є ді-джеї. Їх наслідують у поведінці, манерах, зачісках, стилі одягу. Чому б не використовувати це у правильному напрямку?
Вочевидь саме таке запитання поставили собі у 2002 році британська організація Nordoff-Robbins Music Therapy (що активно займається вивченням позитивного впливу музики під час оздоровлення важкохворих людей) і американський World DJ Fund, започаткувавши акцію під назвою World DJ Day (Всесвітній День Ді-джея). Принцип акції був простий – уся навколо клубна індустрія (ді-джеї, продюсери, клуби, звукосаписуючі лейбли, тощо) домовилась щороку, 9 березня, перераховувати одноденний заробіток на рахунки благодійних організацій та фондів. Ідея припала до душі багатьом і дуже швидко до акції долучились такі «велетні» як MTV, FHM, Loaded, MusicMag, DJ Mag і лідери світової клубної сцени Tiesto, Paul van Dyk, Ferry Corsten та інші. Минає ще небагато часу – і ось уже право ді-джеїв на власне професійне свято затверджує така поважна організація як ЮНЕСКО. Так починалась історія Однієї Великої Доброї Справи…
У 2006 році перші відголоски цього свята пролунали на Волині. «Першопрохідцями» стали DJ Max Freeman (людина, яку не варто зайвий раз представляти досвідченому волинському клаберу) і Волинська обласна Асоціація дітей-інвалідів «Особлива Дитина». Об’єднавши зусилля вони зуміли започаткувати у нашому регіоні гарну та добру традицію. Так, саме традицію, адже за першою акцією, що отримала назву «DJ ПАРАД: МІСІЯ НАДІЇ», послідували наступні аналогічні дійства у 2007, 2008 та 2009 роках. Для докладної розповіді про усі проблеми та складності, з якими доводилось стикатись організаторам за ці 4 роки, не вистачило б навіть цілого номеру, тому обмежимось декількома пізнавальними фактами:

Зібрані від продажу вхідних квитків кошти кожного року перераховувалися для оздоровлення, реабілітації та соціальної адаптації дітей-інвалідів

 Жоден з учасників акції за усі 4 роки (а це понад 25 ді-джеїв) не отримав ні копійки гонорару, працюючи на акції. Їх участь була добровільною та безоплатною.

 Сумарна кількість відвідувачів за 4 роки проведення – близько 1500 людей

 Сумарна кількість коштів, зібраних на благодійність за 4 роки – понад 20 000 грн.

 Завдяки коштам, отриманим від проведення акції, діти-інваліди отримали не лише медичну (часткове фінансування медичних послуг та медикаментів), але й соціально-психологічну допомогу (бесіди з психологом, літні табори відпочинку, екскурсії визначними місцями регіону, курси профорієнтації, тощо)

 У різні роки участь у акції брали такі відомі в Україні постаті, як DJ Anna Lee, DJ I.R.A., DJ Artem Neba, DJ Tokyo, DJ Tagir, DJ Arnaby

З кожним роком DJ Парад набирає обертів, демонструючи щоразу вищий рівень організації та проведення. Протягом останніх двох років клубна молодь Луцька майже одностайно називає цей захід найкращою вечіркою року.
Цього року акція пройшла у клубі «Метро» 9 березня. Вечірка зібрала близько 500 відвідувачів, які об'єдналися у спільному прагненні зробити щось корисне для суспільства (тим більше, що для цього достатньо було просто прийти у клуб і заплатити за вхід). Хедлайнерами параду стали: DJ Anna Lee – найуспішніша транс-леді України та добре знаний в Україні проект «Made in Heaven» (DJ Artem Neba, DJ Tagir, DJ Tokyo), що на 2/3 має волинське походження, а нині успішно працює по всій країні. Люди приходили з гарним настроєм і позитивними емоціями, а це, в свою чергу, створило атмосферу незабутньої ночі. В очах звичайних молодих людей сяяло щастя та гордість від причетності до спільної благородної справ. Гідним результатом акції стали зібрані майже 10 000 грн., завдяки яким діти-інваліди матимуть змогу поїхати на відпочинок та оздоровлення влітку, а також пройти професійні комп'ютерні курси і зробити спробу стати повноцінними членами суспільства.
У різні роки до організації свята частково долучаються різноманітні установи. У минулому році це було ТзОВ «Віва», цього ж року співорганізатором проекту стала Волинська обласна громадська організація «Союз діячів індустрії розваг Волині», що ставить на меті відродження культурно-мистецького життя на Волині, регулярність проведення масових розважальних заходів і створення історико-кулльтурного туристично-розважального центру «місто Луцьк». Організатори акції висловлюють щиру подяку цим та іншим установам, що не залишилися осторонь.

То ж, як бачите, сучасна молодь теж спроможна на добрі та гарні вчинки. І, цілком можливо, сааме такі акції приведуть майбутнє молоде українське суспільство до тих європейських стандартів, про які так пафосно говорять з трибун наші політики. Адже у будь-якій європейській країні доброта, милосердя та благодійність є звичними речами та засадами, на яких базується суспільство. А Волинь, до того ж, матиме усі шанси отримати у майбутньому повноцінний щорічний музичний благодійний фестиваль – «DJ ПАРАД: МІСІЯ НАДІЇ».

Максим Фраєрман


Не бойся, если ты один. Бойся, если ты ноль...

Сообщение отредактировал lumax - Четверг, 19.03.2009, 22:26
 
fenomДата: Понедельник, 23.03.2009, 09:35 | Сообщение # 2
fenom.dj
Группа: Администраторы
Сообщений: 1264
Репутация: 38
Статус: Offline
то всетаки?
яка сума зібрана цього року?
на що підуть кошти?
які плани на майбутнє?
якщо не комерційна таємниця...


PARTY'TURA

DJ NEO (щодня)
DJ MIX (щодня)
DJ FENOM (щодня)
DJ FEST (понеділок)
DJ RECENT (понеділок)
DJ WITNESS (вівторок)
DJ SUBSIDE (вівторок)
DJ WHITE FLY (щомісяця)
DJ VICTOR ORANGE (2-ий и 4-ий четвер місяця)
DJ PIONEER (субота)
DJ IRA (1-ий и 3-ій четвер місяця)
DJ LUTIQUE (щомісяця)
DJ BURZHUY (щосуботи)

ПН-ЧТ: 22:30
Сб-ВС: 20:30

 
lumaxДата: Вторник, 24.03.2009, 03:16 | Сообщение # 3
dj max freeman
Группа: Модераторы
Сообщений: 168
Репутация: 15
Статус: Offline
Руслан, ты невнимательно читаешь smile
В статье есть ответы на каждый из твоих вопросов
Сумма после уплаты аренды и покрытия всех расходов составила чистыми порядка 8 тысяч грн.
За эти деньги дети получат уже в ближайшее время полноценные компьютерные курсы и сьездят летом на отдых.
О планах на будущее предпочту пока не говорить - слишком уж нестабильное время сейчас smile


Не бойся, если ты один. Бойся, если ты ноль...
 
westdj.com - forum » DJ's » others » DJ Парад: Отчетный материал (Отчетная статья о DJ Параде)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024

Используются технологии uCoz